Bluetooth hangszóró telefonhoz

Vidd magaddal a zenét, és hallgasd kedvenceidet a strandon, az autóban, a nyaralóban vagy bárhol úton és útfélen. A Bluetooth hangszórókkal bárhol hangot adhatsz gyűjteményednek és beindíthatod a partit, még vízközelben és akár a vízben is. Csatlakozz a legújabb trendekhez, és válassz telefonodhoz hordozható Bluetooth hangszórót!

Minden Bluetooth-os telefonnal működnek

A hangszóró kiválasztásánál a kompatibilitáson szerencsére nem kell sokat gondolkodnod, hiszen ezeket a hordozható készülékeket bármilyen Bluetooth képes eszközhöz csatlakoztathatod. Lehet az a laptopod, az okostelefonod vagy akár a tableted. Egyedül a verziószámra kell ügyelned, de ez szinte sosem okoz gondot, ha kütyüjeidet az elmúlt öt évben vetted.

Válaszd ki a hozzád illőt!

Divatos, visszafogott, elegáns? Apró, de sokáig bírja? Esetleg nagyobb, de akár az egész téren hallani? Olvasd el Bluetooth hangszóró választáshoz készült útmutatónkat, amiből megtudhatod, melyik illik hozzád a legjobban!

Vagy csekkold le a vásárlók kedvenceit!

Ha nem szeretnéd túlgondolni a kiválasztást, akkor egyszerűen nézd meg TOP modelljeinket, amiket több száz elégedett vásárló használ nap mint nap!

 

  1. PRODA PARTY 750 BLUETOOTH HANGSZÓRÓ, RÁDIÓVAL

Ez nem az a zsebbe csúsztatós, hanem inkább a táskában hordozós hangszóró, de a minőségét látva ez nem is meglepő. Szinte bármilyen formátumú zenét lejátszik Micro SD kártyáról, de Bluetooth-ról és hangkábelről is örömmel fogadja a ritmusokat. Sőt, még FM rádió is van benne, ha esetleg váltanál egy kicsit saját gyűjteményedről.

 

  1. PRODA 150 COMPACT MINI BLUETOOTH HANGSZÓRÓ

PRODA 150 COMPACT MINI BLUETOOTH HANGSZÓRÓ

Irodai lazulás? Nyaralás? Bemelegítés az estére? A PR-150 mindezen és más körülmények között is megállja a helyét. Meglepően jó hangzásának köszönhetően úton útfélen kiváló minőségben szólaltathatod meg imádott zenéidet. Sőt, egyidejűleg akár két eszközt is csatlakoztathatsz hozzá.

 

  1. PRODA LED PULSE BLUETOOTH HANGSZÓRÓ

PRODA LED PULSE BLUETOOTH HANGSZÓRÓ

Színes egyéniségeknek, partizni és szórakozni vágyó fiataloknak készült. Hangzása kiváló és dinamikus, köszönhetően két 36mm átmérőjű hangszórójának. Zenél vezeték nélkül, és vezetékkel, ahogy memóriakártyáról is. Sőt, még FM rádiót is hallgathatsz vele. Kell ennél több?

Vissza a blogba