Bluetooth hangszóró árak: biztos, hogy jobb a drágább?

Az összehasonlításokból következtetett ár-érték arány mindig is az egyik leggyakoribb mutató volt, és lesz is a technikai paraméterekkel jellemezhető kütyük világában. Azonban a hangszórók esetében a drágább, nem feltétlenül mindig jobb, ahogy az olcsó sem feltétlenül jelenti azt, hogy megfájdul majd tőle a füled. Most megtudhatod, hogy mely hangszórókat érdemes messziről kerülnöd, és melyekre felesleges adott esetben tízezreket kidobnod az ablakon.

Folytatás >

Hogyan Válassz Hordozható Bluetooth Hangszórót?

Kevés termékkategória bővül olyan sebességgel manapság, mint a vezeték nélküli hangszórók. Sőt, a hordozható változatokból - amikről cikkünk is szól - szinte napról napra jelennek meg újabbak, másabbak, jobbak, olcsóbbak, drágábbak, vízállóbbak, stb. A sort a végtelenségig folytathatnánk. Ekkora választékban könnyen ellehet veszni, ezért most összegyűjtöttük, hogy milyen szempontokat kell figyelembe venned és megfontolnod, amikor hordozható Bluetooth hangszórót választasz.

Proda Fashion Bluetooth hangszóró

Folytatás >

Power Bank Árak: Mit tudhatsz meg egy külső akkumulátor árából?

Az olcsó biztosan gagyi, a drága pedig elsőrangú. Ezt az ökölszabályt sokan használják, ha valamilyen elektronikai kütyüt vásárolnak. De ilyen egyszerű lenne? Legtöbbször nem. Egy olcsó külső akkumulátor is lehet megfelepő, viszont a jó üzlet megkötéséhez érdemes tisztában lenned vele mit is szeretnél pontosanés azzal, hogy mennyit is érdemes költened rá. Így van ez a power bank-ek esetében is. Most megtudhatod, miről árulkodik egy power bank ára, és mit jelent ez számodra pontosan.

 

Proda JaneDual Indicator Power Bank 10000 mAh

Folytatás >

Bluetooth hangszóró telefonhoz

Vidd magaddal a zenét, és hallgasd kedvenceidet a strandon, az autóban, a nyaralóban vagy bárhol úton és útfélen. A Bluetooth hangszórókkal bárhol hangot adhatsz gyűjteményednek és beindíthatod a partit, még vízközelben és akár a vízben is. Csatlakozz a legújabb trendekhez, és válassz telefonodhoz hordozható Bluetooth hangszórót!

Folytatás >

Bluetooth hangszóró használata, avagy mikor érdemes venned egyet

Mára elmondható, hogy a legtöbben valamilyen formában találkoztak hordozható Bluetooth hangszóróval, ha nem máshol, a fiatalok kezében esténként vagy éjszakánként az utcákon. Így valószínű, hogy te is láttál már egyet. Sőt, lehet, hogy már ki is próbáltad milyen. Ha játszottál már a gondolattal, hogy igazából szükséged van-e egyre, akkor ez a cikkünk neked szól! Folytatás >

POWER BANKOK AZ ÁRGÉPEN: AZ ÖSSZEHASONLÍTÁS ÁRA

ÖSSZEGYŰJTÖTTÜNK 5 OKOT, HOGY MIÉRT NE BÍZZ MEG FELTÉTEL NÉLKÜL AZ ÁR-ÖSSZEHASONLÍTÓ OLDALAK TALÁLATAIBAN

Napjainkban szinte magától értetődő igénybe venni az ár-összehasonlító oldalakat a tudatos vásárláshoz. Főképp, hogy akár pár száz vagy ezer forint is sokat jelenthet legtöbbünk számára – vagy ahogy a szakzsargon mondja: a magyar vásárló meglehetősen árérzékeny. Akár külső akkumulátor vagy bluetooth hangszóró vásárláson töröd a fejed, nem szabad hinned abban, hogy az „ár növekvő” gomb megnyomásával a legjobb termékeket és kereskedői ajánlatokat találod meg. Elmondjuk miért.

Folytatás >

A POWER BANK HASZNÁLATA: MIT ÉS HOGYAN CSINÁLJ

Mikor, mennyire, mivel és hogyan töltsd? Tippjeinkből megtudhatod hogyan használd a hordozható aksit, és mire figyelj hasznos élettartamának minél hosszabb megőrzése érdekében!

Folytatás >
2015 július 02

bot ›   proda ›   selfie ›   selfie bot ›   szelfie ›   szelfie bot ›  


Selfie bot vs okostelefon: Hogyan csaltakoztassak selfie botot okostelefonhoz?

Selfie-m selfie-m, mondd meg nékem… összeraktunk egy selfie bot csatlakoztató kisokost, hogy ne Neked kelljen a fórumokat bújni, ha selfie botod és a mobilod nem jönnek ki egymással.

Nem történik semmi. Állsz bambán, aztán valami eszedbe jut, ezt ide, azt amoda… megint semmi. Újabb próbálkozás. Még mindig…

Egyszerű szerkezet ez a selfie bot, csak egy gomb van rajta, de ez pont elég ahhoz, hogy galibát okozzon. Ha nem működik, nem feltétlen Veled van a baj, kompatibilitási probléma is lehet a háttérben. Háromféle selfie bot van, amit háromféle mobil operációs rendszerrel tudsz párosítani, ami már jóval több kombináció az egészségesnél. Botból ugye van gomb nélküli (ez egyszerű), van drótotos, amit a füles kimenetébe kell dugni, és van bluetooth változat. Oprendszerből van iOS, Android és Windows Phone, amik mind máshogy viszonyulnak digitális partvisnyelünkhöz. Vegyük sorra a tényezőket!

Folytatás >
2015 június 29

bot ›   proda ›   selfie ›   selfie bot ›   szelfie ›   szelfie bot ›  


Dwayne Johnson selfie rekord kísérlete

Ha rekordok, akkor nem feledkezhetünk meg a selfiek rekordjairól sem.

Az elmúlt években felrobbant a közösségi média a szelfie láztól. A celebek és gyakorlatilag mindenki magát fotózza – vagy tükörben vagy selfie bot segítségével. és van, akit a férje fotóz, mint például Kim Kardashian-t Kanye West.

Folytatás >
2015 június 23

proda ›   selfie ›   selfie bot ›   szelfie ›   szelfie bot ›  


Selfie etikett: avagy a selfizés íratlan szabályai

Kétféle ember létezik: aki készített már magáról szelfit, és aki nem vallja be.

A szelfizés mint műfaj egy-két éve még sehol nem létezett, mára viszont a mindennapjaink elválaszthatatlan részévé vált. Mint fehér holló olyan ritka az, aki még soha életében nem használta arra az okostelefonját, hogy saját magáról képet készítsen vele. Csak az Instagramra közel 288 millió képet töltöttek fel a #selfie címkével ellátva, így bátran kijelenthetjük, lassan érdemes beszélni a hozzá tartozó íratlan szabályokról is, amiket érdemes betartani.

Szelfizz biztonságosan!

A legfontosabb, hogy szelfizés közben óvd magad és mások testi épségét és ne tégy kárt semmiben. Szelfizés közben minimum egy kezed és egy szemed foglalt, így az egyébként elég biztonságos helyek, helyzetek is neccessé válhatnak. Arra sem árt figyelni, hogy ha véletlenül elejted a mobilt, akkor csak fel kapnod a fűből, vagy például utána kell menned érte a Balaton fenekére.

Folytatás >