Keress pénzt a Proda termékek online értékesítéséből

Csatlakozz Affiliate programunkhoz!

Amennyiben egy nagy látogató számú weboldallal, bloggal, vagy online magazinnal rendelkezel, itt a lehetőség, hogy ne csak az olvasóid száma, hanem a bankszámlád is növekedjen. Regisztrálj néhány egyszerű lépésben a Proda Affiliate programba és keress 3% jutalékot minden, az oldaladról történő átkattintást követő eladásból!

Regisztráció

Hogyan működik a rendszer?

1. Regisztrálj ingyenesen az Proda Affiliate programba a Regisztráció gombra kattintva

2. A megjelenő ablakban értelem szerűen töltsd ki az adataidat, valamint add meg PayPal azonosítódat.

3. Helyezd el írásaidban, blogpostjaidban a Proda Webáruházra mutató, egyedi konverzió követő kóddal ellátott linkeket, vagy az oldalról letölthető bannereket. Ügyelj arra, hogy a linkelésnél a belinkelt kifejezések a termékek pontos megnevezései legyenek, vagy a "power bank", "külső akkumulátor", "Proda", "Proda Webáruház", Power bank vásárlás" szavak valamelyike.

4. Az Affiliate felületre bármikor bejelentkezhetsz a http://affiliate.proda.hu címen, ahol nyomon követheted az oldaladról történő átkattintásokat, vásárlásokat, illetve a jutalékod alakulását.

5. A jutalékodat minden hónap utolsó munkanapján utaljuk számodra, a regisztrációkor megadott PayPal számlára. Amennyiben nem rendelkezel PayPal számlával, ide kattintva tudsz regisztrálni magadnak.

 

Kérdésed van a rendszerrel kapcsolatban? Lépj velünk kapcsolatba, segítünk!

Free Facebook Likes