Black Friday 2019 - Útmutató

Kimagasló minőségű termékeinket most extra kedvezményes áron, akár 50% kedvezménnyel szerezheted meg!

Készülj fel, nézz szét és találd meg kedvenc termékeidet már most!
Csapj le a legjobb darabokra!

 

Vásárlási útmutató

Értesülj elsőként az akciókról és különleges ajánlatainkról mielőtt elkapkodják előled!

1. lépés: Regisztrálj oldalunkon, hogy könnyebb legyen a vásárlás, és hogy tudj kívánságlistát készíteni. Regisztráció

2. lépés: Rengeteg terméket fogunk leakciózni, ezért jobb, ha előre végig gondold, hogy melyik az a termék, amit meg szeretnél vásárolni magadnak, vagy szeretteidnek. 

Megnézem a Black Friday Akciót!

 

Szállítási mód

Termékeinket 5 napon belül futárszolgálat szállítja házhoz. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra. Munkanapon 9:00 és 16:00 óra között történik a kiszállítás.
A házhoz szállítás díja: 990 Ft (10.000 Ft vásárlás felett ingyenes!)

Fizetési módok

Internetes bankkártyás fizetés (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard)
Amennyiben ezt az opciót választod, a fizetésed a Shopify.hu nemzetközileg elismert, biztonságos fizetési rendszerén keresztül valósul meg, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard és Maestro kártyákkal lehet kifizetni a rendelésed ellenértékét. A fizetés megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A rendszer valamennyi tranzakciót automatikusan emailben visszaigazolja Neked.

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét)
Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

Internetes PayPal fizetés (vagy American Express kártyával fizetés)
Amennyiben ezt az opciót választod, a rendelés leadása után átirányítunk a Paypal.com internetes bejelentkező oldalára. Ha már van Paypal számlád, akkor onnan tudod átutalni rendelésed ellenértékét a Proda Magyarország Paypal számlájára. Ha még nincs PayPal azonosítód, akkor először regisztrálj a PayPal oldalán és csak után add le rendelésed, mert a regisztráció hosszabb folyamat lesz. (American Express kártyával is a Paypal "bejelentkező" oldalán tudsz fizetni.) További információ a Paypal oldalán olvasható.

Proda Black Friday 2019