Bluetooth hangszóró árak: biztos, hogy jobb a drágább?

Az összehasonlításokból következtetett ár-érték arány mindig is az egyik leggyakoribb mutató volt, és lesz is a technikai paraméterekkel jellemezhető kütyük világában. Azonban a hangszórók esetében a drágább, nem feltétlenül mindig jobb, ahogy az olcsó sem feltétlenül jelenti azt, hogy megfájdul majd tőle a füled. Most megtudhatod, hogy mely hangszórókat érdemes messziről kerülnöd, és melyekre felesleges adott esetben tízezreket kidobnod az ablakon.

Folytatás >

Hogyan Válassz Hordozható Bluetooth Hangszórót?

Kevés termékkategória bővül olyan sebességgel manapság, mint a vezeték nélküli hangszórók. Sőt, a hordozható változatokból - amikről cikkünk is szól - szinte napról napra jelennek meg újabbak, másabbak, jobbak, olcsóbbak, drágábbak, vízállóbbak, stb. A sort a végtelenségig folytathatnánk. Ekkora választékban könnyen ellehet veszni, ezért most összegyűjtöttük, hogy milyen szempontokat kell figyelembe venned és megfontolnod, amikor hordozható Bluetooth hangszórót választasz.

Proda Fashion Bluetooth hangszóró

Folytatás >

Bluetooth hangszóró telefonhoz

Vidd magaddal a zenét, és hallgasd kedvenceidet a strandon, az autóban, a nyaralóban vagy bárhol úton és útfélen. A Bluetooth hangszórókkal bárhol hangot adhatsz gyűjteményednek és beindíthatod a partit, még vízközelben és akár a vízben is. Csatlakozz a legújabb trendekhez, és válassz telefonodhoz hordozható Bluetooth hangszórót!

Folytatás >

Bluetooth hangszóró használata, avagy mikor érdemes venned egyet

Mára elmondható, hogy a legtöbben valamilyen formában találkoztak hordozható Bluetooth hangszóróval, ha nem máshol, a fiatalok kezében esténként vagy éjszakánként az utcákon. Így valószínű, hogy te is láttál már egyet. Sőt, lehet, hogy már ki is próbáltad milyen. Ha játszottál már a gondolattal, hogy igazából szükséged van-e egyre, akkor ez a cikkünk neked szól! Folytatás >